Blat:
- 130 gr. margarina
- 200 gr. faina alba
- 60 gr. faina integrala
- 1/2 lg-ta sare
- apa rece
Sos de caju:
- 1/2 cup caju hidratat
- 1/2 cup apa
- 1 lg-ta usturoi granulat
- 1 lg drojdie inactiva
- 1/2 lg-ta sare
Topping:
- 1/2 ardei rosu
- 3 fire de ceapa verde
- 1 conserva de ciuperci
- 3-4 lg ulei de masline
- 1 buchet mic de broccoli
Pentru blat se pun toate ingredientele, cu exceptia apei, in robotul cu lama S (pentru aluat)
si se proceseaza pana rezulta un aluat sfaramicios. Se adauga apa treptat pana cand se aduna aluatul .
Se pune aluatul intr-o folie la frigider pentru 30 minute. Se intinde cu facaletul, se pune in forma de tarta si se coace 10 minute la 180 grade .
Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un bender si se mixeaza pana rezulta un sos fin.
Intr-o tigaie se pune uleiul, ardeiul taiat cubulete, ceapa verde tocata, ciupercile din conserva stoarse de apa si broccoli desfacut in buchetele mici. Se calesc pentru 7-8 minute, se iau de pe foc si se amesteca cu sosul preparat anterior.
Se pune toata compozitia peste blat si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25 de minute.
Optional daca aveti puteti presara deasupra sare cu ierburi.
(1 cup = 250 ml)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu