sâmbătă, 14 martie 2015

Tort raw cu lime


Blat :
- 1/2 cup migdale 
- 2 lg fulgi de cocos
- 3/4 cup curmale hidratate

Crema :
- 1 si 1/2 cup caju hidratat 
- 2 lg ulei de cocos
- 1/2 cup lapte de cocos
- 1/2 cup suc de lime
- 1 lg-ta coaja de lime
- 2 lg sirop de agave

Ingredientele pentru blat se pun in robotul cu lama S si se proceseaza pana rezulta o pasta usor lipicioasa. Se preseaza blatul intr-o forma cu diamentrul de 15 cm peste care se adauga crema.
Crema se obtine prin mixarea ingredientelor in robotul cu lama S sau in blender.
Tortul se pune la congelator pentru 2-3 ore si se scoate cu 30 minute inainte de servire.
Se pastreaza pentru 2-3 zile la frigider.
(1 cup = 250 ml)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...