vineri, 25 septembrie 2015

Tarta cu ciuperci si tofu afumat



 Aluat pentru tarta:
- 50 ml apa rece
-  75 ml ulei 
-  sare
-  faina cat cuprinde

 Aluatul se intinde cu facaletul si apoi se aseaza in forma de tarta si se pune pentru 10 minute la cuptor. 

Umplutura:
- 500 gr. ciuperci
1-2 lg. ulei de masline
1 ceapa taiata fin
100 gr. tofu afumat taiat cubulete
2 rosii decojite si taiate rondele
- sare si piper dupa gust
- oregano/busuioc/cimbru

Ciupercile taiate felii se pun intr-o tigaie antiaderenta si se tin pana scade apa lasata de ele.
Se scoate aluatul si se aseaza ciupercile amestecate cu 1-2 lg. ulei de masline, ceapa, tofu si rosiile.
 Se presara piper, sare si oregano/ busuioc/ cimbru ( ce va place ). Se pune tarta din nou la cuptor pentru inca 15-20 minute la foc potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...