duminică, 25 octombrie 2015

Tagliatelle cu sos de caju si broccoli


Ingrediente:
- 1 punga tagliatelle
- 1 buchet de broccoli
- 5 rosii cherry
- sare si piper
Sos de caju:
- 150 g caju hidratat
- 4 lg ulei de masline
- sucul de la o lamaie
- 2 lg-te marar
- 5 catei de usturoi
- 1 lg-ta sare
- apa

Se fierb pastele in apa cu sare si se strecoara.
Broccoli se fierbe 2 minute si se desface in buchetele mici.
Rosiile se taie rondele.
Pentru sosul de caju se pun toate ingredientele in blender, cu exceptia mararului si se mixeaza adaugand apa cate putin pana rezulta un sos fin.
In sos se adauga mararul tocat si se amesteca impreuna cu pastele, rosiile si broccoli.
Se presara sare si piper dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...