marți, 1 martie 2016

Briose cu banane



Ingrediente:
- 2 cani faina
- 1/2 cana lapte de soia caldut
- 4 lg sirop de agave
- 1/4 cana ulei
-1/3 cana nuci macinate
- 4 lg-te drojdie uscata
- 1 lg-ta sare
- 2 banane
- coaja de lamaie rasa
- 1/2 cana nuci taiate marunt

Se amesteca impreuna jumatate din cantitatea de lapte, drojdia, 2 lg-te sirop de agave, 1/4 cana de faina si se lasa la dospit pana cand cantitatea isi dubleaza volumul.
Separat se zdrobesc bananele, peste care se adauga uleiul, sarea, restul de lapte, siropul de agave, coaja de lamaie, nuca macinata si faina (eu am folosit faina integrala). Se omogenizeaza bine cu un tel si apoi se amesteca impreuna cu compozitia anterioara. Se ung cu putin ulei formele de briose, se umplu pe jumatate si se lasa la dospit pana cand forma se umple aproape de tot.
Se orneaza cu nucile tocate marunt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15-20 minute.
Dupa ce se racesc briosele se scot cu grija din forme cu ajutorul unui cutit.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...