sâmbătă, 26 martie 2016

Omleta cu broccoli si tofu afumat


Ingrediente:
- 3-4 buchetele de broccoli
- 120 g tofu afumat
- 3-4 felii parizer vegetal
- 1 ardei mic rosu
- 1 ceapa
- 8 lg faina de naut
- 150 ml apa
- 1/2 lg-ta drojdie uscata
- 1/4 lg-ta praf de copt
- 1/4 lg-ta turmeric
- 1/2 lg-ta usturoi granulat
- sare si piper (dupa gust)

Broccoli se opareste si se rupe in bucati mici.
Ceapa si ardeiul se taie in cubulete si se calesc in putin ulei cu apa.
Branza tofu si parizerul se taie cubulete.
Faina de naut se amesteca impreuna cu: drojdia uscata, praful de copt, usturoiul, turmericul, sarea si piperul. Se adauga apa treptat amestecand cu un tel. In aceasta compozitie se pun ingredientele pregatite anterior si se amesteca bine.
Se unge un vas rezistent in cuptor cu putin ulei si se toarna toata compozitia.
Se pune in cuptorul preincalzit la 190 grade aproximativ 15 minute, pana se rumeneste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...