marți, 5 mai 2015

Tarta cu mere, merisoare si stafide


Ingrediente:
- 1 aluat foietaj
- 6-7 mere
- 1 cup stafide
- 1/3 cup merisoare 
- 1 lg-ta scortisoara
- 3 lg ulei cocos
- 3 lg sirop de agave (miere)

Aluatul se pune intr-o forma de tarta si se coace aprox. 15 minute la 200 grade.
Intr-o tigaie se pun merele taiate cubulete, merisoarele si stafidele. Se tin pe foc pana scade apa lasata de mere. Se stinge focul si se lasa compozitia sa se raceasca.
Peste merele reci se adauga scortisoara, indulcitorul si uleiul de cocos, se amesteca bine si se pune compozitia peste foaia de aluat coapta anterior.
Se serveste ca atare sau cu sos de ciocolata.
(1 cup = 250 ml)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...