duminică, 15 martie 2015

Biscotti cu nuca


Ingrediente :
- 260 g faina integrala
- 50 g faina de migdale
- 2 lg seminte de in rasnite
- 180 g lapte de soia
- 3-4 lg sirop de agave
- 50 g nuci tocate
- 20 g ulei de cocos 
- 1 lg-ta praf de copt
- 1 lg-ta esenta de vanilie/portocale

Din toate ingredientele se formeaza un aluat care se aseaza pe blatul de lucru peste care am presarat faina. Se presara faina si pe aluat si se modeleaza in forma de dreptunghi.
Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coace 20 minute la 180 grade.
Dupa acest timp se scoate aluatul si se taie in felii de 1 cm, se aseaza in tava si se dau din nou la cuptor pentru inca 20 minute la 160 grade.
(Eu nu am avut faina de migdale si am rasnit 50 g de migdale.)

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...