*Aluat :
- 500 g faina integrala
- 25 g drojdie proaspata
- 2 lg ulei de masline
- 300 ml apa calduta
- 1 lg-ta sare
- 1 lg-ta sirop de agave
*Topping :
- pasta de rosii
- 1 buchet de broccoli
- 1 cutie mica de porumb
- 1/2 ardei gras
- 1 ceapa rosie mica
- cascaval vegetal (Viofast)
- 1 lg-ta oregano
- 1 lg-ta busuioc
- sare
Se intinde aluatul si se aseaza in tava pe hartie de copt presarata cu pesmet.
Se unge cu pasta de rosii, apoi se aseaza buchetele de broccoli fierte 2-3 minute, ardeiul taiat feliute, ceapa taiata fin si boabe de porumb.
Cascavalul vegetal se rade direct peste pizza si la final presaram condimentele si putina sare.
Se coace in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute.
Din cantitatile de mai sus rezulta 2 tavi de pizza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu