vineri, 13 martie 2015

Burgeri cu arpacas si nuca



Ingrediente :
- 2 1/2 cani arpacas fiert
- 3 cani fulgi fini de ovaz
- 1/2 cana nuci macinate
- 3 cepe
- 3 cani apa
- 2 lg ulei
- 1 lg-ta busuioc
- 1 lg-ta oregano
- 2 lg-te marar
- 1 lg sare
- 1 ardei rosu taiat marunt
- 1 lg-ta boia
- pesmet

Ceapa tocata se fierbe cu o cana de apa pana cand scade apa. Intr-un vas incapator punem ceapa, celelalte 2 cani de apa si restul ingredientelor amestecandu-le bine. Pesmetul se adauga treptat atat cat este necesar pentru o compozitie usor de modelat (eu am pus aprox. 1 ceasca de 150 ml).
Cu ajutorul unei forme sau cu mana pregatim burgeri care se coc in tava la cuptor pe hartie de copt unsa cu ulei.
Se incalzeste cuptorul la 200 grade si se tin 15 minute pe o parte si 10 minute pe cealalta parte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...