miercuri, 29 aprilie 2015

Ciorba de loboda si macris


Ingrediente:
- 6 legaturi de loboda
- 4 legaturi de macris
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 pastarnac
- 2 radacini de patrunjel
- 2-3 morcovi
- 1 tija de telina apio
- 1 cutie rosii cubulete
- fidea
- 1 leg. leustean
- sare si piper
- 3 lg ulei

Legumele se taie dupa preferinta si se fierb 25 minute.
Se adauga rosiile si se mai fierbe ciorba 5 minute.
Adaugam loboda si macrisul tocate, fideaua, sare si piper dupa gust si lasam ciorba sa mai fiarba 5 minute.
Se stinge focul si se pune leusteanul tocat si uleiul.
Cand se serveste se mai poate adauga zeama de lamaie.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...