vineri, 5 iunie 2015

Prajitura cu ciocolata si capsuni


*Crema de ciocolata:
- 115 g unt de cocos topit
- 2 banane
- 35 g cacao/carob
- 1 lg-ta scortisoara
- 3 lg unt de arahide
- 5 lg indulcitor( agave/miere)
- un praf de sare

*Crema de capsuni:
- 1 cup caju hidratat (4-5 ore)
- 200 g capsuni
- 4-5 lg indulcitor
- 10 lg unt de cocos topit

Decor: capsuni taiate felii

Pentru crema de ciocolata se pun toate ingredientele in robotul cu lama S si se mixeaza bine, apoi se pune crema intr-o forma in care am pus folie alimentara.
Se pune crema la congelator 30 minute, timp in care facem crema de capsuni.
Ingredientele pentru crema de capsuni se pun in blender si se mixeaza pana rezulta o crema fina pe care o punem peste crema de ciocolata.
Asezam capsunile feliate si punem prajitura la congelator pana se intareste crema de capsuni.
Se scoate din congelator cu 15 minute inainte de servire.
Se pastreaza la congelator.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...