Ingrediente:
- 400 cartofi noi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 lg de ulei
- 4 lg de faina
- vegeta naturala
- sare si piper
- sare si piper
- patrunjel
Se toaca ceapa , morcovul se da pe razatoarea mare , iar cartofii se taie cubulete.
Se caleste ceapa si morcovul in ulei cu putina apa si cu 1 lg de vegeta naturala.
Se amesteca faina cu apa rece pana la consistenta unei smantani mai subtiri si cand sunt fierti cartofii se adauga in supa.Se toaca ceapa , morcovul se da pe razatoarea mare , iar cartofii se taie cubulete.
Se caleste ceapa si morcovul in ulei cu putina apa si cu 1 lg de vegeta naturala.
Se adauga aprox. 3 litri de apa si se lasa cateva minute la fiert, cand e aproape fiert zarzavatul, se adauga cartofii.
Se mai fierbe cateva minute, apoi se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga patrunjelul proaspat tocat si se serveste cu smantana vegetala.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu