miercuri, 3 iunie 2015

Tarta cu broccoli


Ingrediente:
- 1 buchet broccoli
- 1/2 ardei rosu
- 5 rosii cherry
- sos de branza
- 1 foaie aluat foietaj
- pesmet

Sos de branza:
- 1 cup caju hidratat
- 1/2 tofu simplu (Inedit)
- zeama de la 1/2 lamaie
- 3 lg fulgi de drojdie inactiva
- 2 lg ulei
1/2 lg-ta turmeric (optional)
- 3 lg fulgi fini de ovaz
- 1/2 leg. marar
- sare si piper

Pentru sos toate ingredientele, in afara de marar si fulgii de ovaz, se pun in blender si se mixeaza pana rezulta o crema. Se pune crema de branza intr-un vas si se amesteca impreuna cu mararul tocat fin si fulgii de ovaz.

Broccoli se fierbe 2-3 minute apoi se desface in buchetele mici si se adauga in crema de branza impreuna cu ardeiul taiat cubulete si rosiile feliute.

Se aseaza aluatul in forma de tarta si se inteapa cu o furculita.
Se presara pesmet cat sa acopere fin aluatul.
Se pune crema de branza cu legume peste aluat si se coace la cuptor 20 minute la 180-200 grade.
Pentru un aspect mai placut se pastreaza cateva buchetele de broccoli care nu se adauga in crema de branza si se pun deasupra tartei din loc in loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...