vineri, 2 februarie 2018

Fursecuri cu gem



Ingrediente: 
- 70 gr. margarina Rama vegana
- 100 gr. zahar brut
- 1/4 cup lapte vegetal
-1 lg-ta esenta de vanilie
- 1 lg-ta otet de mere
- 1 cup faina neagra
- 1 cup faina alba
- 1 lg-ta bicarbonat de sodiu
- 1 lg-ta praf de copt

Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si bicarbonatul. Margarina, zaharul, laptele, otetul si esenta de vanilie se amesteca separat si peste ele se adauga faina. Din aluatul rezultat se rup bucatele mici, de dimensiunea unei nuci, se fac bilute, se pun in tava pe hartie de copt si se face cate o scobitura in mijlocul fiecarei bile, in care se aseaza putin gem sau dulceata.
Fursecurile se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 12 minute.
Se lasa sa se raceasca foarte bine si apoi se pot servi simple sau alaturi de un pahar cu lapte vegetal.
(1 cup= 250 ml)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...