luni, 12 februarie 2018

Gulas






Ingrediente:
- seitan taiat bucatele sau soia cuburi
- 3 cepe
- 3 morcovi
- 2 ardei rosii
- 6-7 cartofi mari
- 2 lg boia dulce
- 3-4 lg pasta de rosii
- 3-4 lg bulion de rosii
- 4-5 lg ulei de masline
- 1/2 plic Delikat - ierburi si boia (optional)
- sare si piper dupa gust
- patrunjel

Se prajesc putin bucatelele de seitan in uleiul de masline si apoi se adauga morcovul taiat rondele, ceapa tocata mai mare si ardeiul taiat feliute. Se calesc impreuna pentru aproximativ 10 minute. Se adauga cartofii taiati cuburi si apa fierbinte pana se acopera cartofii. Cand sunt fierti cartofii se pune pasta de rosii si bulionul, boiaua, sare si piper dupa gust. Se mai fierbe gulasul 10-15 minute, se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat.
Daca se foloseste soia cuburi, acestea se inmoaie in apa fierbinte pentru 15 minute, se storc bine de apa si se folosesc la fel ca seitanul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...