sâmbătă, 28 februarie 2015

Chiftele cu nuci si ciuperci


Ingrediente :
- 1 cana fulgi de ovaz fierti si raciti
- 1 cartof mare razuit fin
- 2 lg ulei de masline
- 1/2 cana nuci macinate
- 1/2 cana ciuperci tocate (conserva)
- 1 cana pesmet
- 1/2 cana fulgi de drojdie inactiva
- 1 lg-ta faina
- 3-4 catei de usturoi razuit
- 1/2 lg-ta maghiran
- 1/2 lg-ta salvie pudra
- 1 leg. patrunjel verde
- 1 lg-ta sare
- 1/4 -1/2 cana lapte de soia

Se pun intr-un bol toate ingredientele si se amesteca bine.
Se formeaza chiftelute cu mana si se pun intr-o tava pe hartie de copt unsa cu ulei.
Se pune tava la cuptor pentru 20 minute la 200 grade, apoi se intorc si se mai coc pana se rumenesc si pe cealalta parte.
Daca folositi fulgi fini de ovaz e suficienti sa-i inmuiati in 1/2 cana de lapte.
Daca fierbeti fulgii de ovaz cantitatea de lapte se reduce si se pune doar atat cat sa adune compozitia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...