marți, 14 octombrie 2014

Batoane cu cereale



Ingrediente :
- 300 gr fulgi de ovaz
- 150 gr fructe uscate ( ce combinatii va plac)
- 4 lg fulgi de cocos
- 4 lg seminte de susan
- 4 lg seminte de floarea-soarelui
- 100 gr alune caju sau migdale
- 2 lg sirop de agave (miere)
- 150 gr unt de cacao
- 1 praf de sare

Fructele uscate si alunele se maruntesc la robot (separat).
Untul de cacao se topeste la bain-marie si se pune impreuna cu siropul de agave peste restul ingredientelor.
Se omogenizeza si apoi se pun intr-o tava in care am pus folie alimentara si se preseaza bine.
Se pune tava in frigider pentru 1-2 ore, apoi se scoate si se taie sub forma de batoane.
Se pastreaza in frigider invelite in staniol sau folie alimentara.



2 comentarii:

  1. Hehehe....de cand caut eu asa o reteta!!! Multumesc, au iesit ff bune!!
    Antonia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut batoanele, Antonia. Multumesc si eu pentru vizita si comentariu :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...