luni, 6 octombrie 2014

Cous-cous cu masline si rosii



Ingrediente :
- 250 gr cous-cous
- 800 ml apa
- 1 cub concentrat de legume
- 7-8 rosii cherry
- 1 ceapa rosie
- 1/2 cana masline feliate
- 2 lg ulei de masline
- 1 lg-ta oregano
- 2 lg drojdie inactiva (optional)
- sare si piper dupa gust

Se pune la fiert apa si cubul de legume, iar in momentul in care incepe sa fiarba se adauga cous-cous-ul si se amesteca sa nu se lipeasca.
Se fierbe 10 minute , se spala si se scurge bine de apa.
Se pune intr-un vas impreuna cu restul ingredientelor si se serveste cald sau rece.
Observatie : sunt mai multe tipuri de cous-cous , e posibil sa cumparati din acela care doar se lasa la umflat in apa fierbinte. Asa ca va recomand sa-l preparati asa cum e specificat pe punga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...