vineri, 3 octombrie 2014

Drob de linte si ciuperci




Ingrediente :
- 1 cana linte rosie fiarta si strecurata
- 1 cana de ciuperci fierte , stoarse si tocate
- 1 morcov fiert taiat cubulete
- 1 ceapa mare tocata
- 1 cartof fiert dat pe razatoare
- 1 leg. marar
- 1 lg-ta cimbru
- 1 lg-ta boia
- 5 lg nuca macinata
- 5 lg fulgi de ovaz fini
- 3 lg drojdie inactiva
- 75 g paine integrala inmuiata si stoarsa
- 1 lg Condiment special (firma Cosmin)
- 3 lg ulei de masline
- sare si piper dupa gust

Amestecam bine toate ingredientele si asezam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu pesmet.
Optional puteti presara seminte de floarea-soarelui.
Se coace aprox. 40 minute la foc mediu.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...