sâmbătă, 7 februarie 2015

Ciuperci picante cu fasole


Ingrediente :
- 2-3 cepe
- 500 g ciuperci pleurotus
- 400 g fasole alba din conserva
- 3-4 lg pasta de rosii
- 3 lg ulei de masline
- 4-5 catei de usturoi
- 1/2 lg-ta boia dulce
- 1/2 lg-ta cimbru , marar , patrunjel
- 1/2 lg-ta chili
- sare si piper
- 2 cesti de apa calda

Inabusim ceapa in ulei si putina apa, apoi adaugam ciupercile spalate si tocate cubulete.
Peste ciuperci adaugam boiaua si apa calda, fierbem 5 minute si punem pasta de rosii impreuna cu cimbrul, mararul si patrunjelul.
Cand a scazut apa si s-a format un sos potrivit in tigaie, adaugam fasolea din conserva si usturoiul tocat marunt. Mai fierbem 2-3 minute, adaugam praful de chili , sarea, piperul si stingem focul.
Servim mancarica pe felii de paine proaspata sau usor prajita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...