miercuri, 4 februarie 2015

Pleurotus picant la gratar



Ingrediente :
- 500 g ciuperci pleurotus
- 2 lg ulei masline
- 1 lg mustar
- 1 lg-ta sirop de agave
- 1/2 lg-ta chili
- 1/2 lg-ta sare
- 1/2 lg-ta boia
- 3-4 catei usturoi
- piper proaspat macinat

.
Facem un sos din toate ingredientele fara ciuperci.
Spalam ciupercile, le taiem coditele si le amestecam bine cu sosul.
Lasam ciupercile la marinat aprox. 1 ora.
Incingem bine gratarul si asezam ciupercile cu filamentele in sus.
Cand s-au rumenit frumos le intoarcem si pe partea cealalta.
Daca nu va place gustul picant puteti sa renuntati la chili si ciupercile sunt la fel de delicioase.
Am servit ciupercile alaturi de salata si cartofi la cuptor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...