duminică, 9 noiembrie 2014

Ciocolata cu menta si merisoare



Ingrediente :
- 1 cana caju crud
- 2 lg cacao
- 3 lg sirop de agave
- 6 lg unt de cacao 
- 1 praf de sare
- 3 lg merisoare
- 6-7 frunze de menta

Rasnim nucile de caju pana se fac faina (cu rasnita de cafea) si le punem intr-un vas.
La ultima tura de caju am pus in rasnita si frunzele de menta.
Faina de caju se va lipi de rasnita , dar nu este nici o problema - o vom desface usor cu ajutorul unei lingurite.
Adaugam cele 2 linguri de cacao, praful de sare si amestecam bine.
Topim untul de cacao si il punem impreuna cu siropul de agave peste compozitia de mai sus.
Adaugam merisoarele si apoi asezam ciocolata in forma dorita si o punem in frigider pentru 1-2 ore sa se intareasca.
Eu am asezat folie alimentara in capacul unei cutii metalice si am presat compozitia cu ajutorul unei alte folii asezate deasupra.
Dupa ce s-a intarit ciocolata o taiem in bucati pe care le invelim in staniol si le pastram in frigider.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...