duminică, 30 noiembrie 2014

,, Icre,, de amaranth


Ingrediente:
- 150 g amaranth fiert
- 500 ml apa
- 100 g gris
1 ceapa rosie
- suc de lamaie dupa gust
- maioneza vegetala
- sare dupa gust

Amaranthul se fierbe in apa multa, se clateste in apa rece si se strecoara de apa printr-o sita fina.
Daca punem putina apa cand fierbem amaranth , acesta se va transforma intr-o budinca si va fi foarte greu sa-l mai clatim si sa-l strecuram.
Grisul se fierbe in cei 500 ml apa si se lasa sa se raceasca.
Cu un mixer se amesteca grisul , amaranthul, maioneza si lamaia adaugata treptat.
La final se pune sarea si ceapa rosie tocata fin.
Cantitatea de maioneza este in functie de consistenta pe care o doriti.
Se poate pastra la frigider 2-3 zile intr-un recipient de sticla cu capac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...